• null

  1. Kies uw kerstboom

  Kies uw favoriete kestboom en eventueel een passende kerstboom standaard, versierpakket en/of verlichting voor in de kerstboom.

 • null

  2. Kies uw favoriete datum

  Bij het invullen van de naw gegevens kunt u de bezorgdatum kiezen. Wij bezorgen 7 dagen per week vanaf 28 november.

 • null

  3. Ontvang een tijdsindicatie

  U ontvangt een dag voor bezorging een tijdsindicatie van 1 uur nauwkeurig voor de volgende dag. Op de dag van bezorging is onze bezorger zelfs live te volgen.

 • null

  4. Bezorging

  Wij bezorgen persoonlijk de kerstboom bij u thuis of op kantoor. Wij hanteren altijd een hoge service en plaatsen de kerstboom voor u op de gewenste plek.

Kerstboom Bezorgen

Hoge Service
Naast het leveren van kwaliteit vinden wij een hoge service erg belangrijk. Bij het bezorgen hanteren wij daarom ook een hoge service en tillen de kerstboom voor u naar de gewenste plek. Of dat bij u thuis op 3 hoog is of op kantoor, wij doen dit graag voor u. Mocht er toch iets niet naar tevredenheid zijn gegaan, dan lossen wij dat graag voor u op.

Bezorggebied
Wij bezorgen 7 dagen per week vanaf 28 november in Haarlem, Aerdenhout, Bloemendaal, Heemstede, Overveen, Halfweg, Santpoort & Zandvoort.

Tijdsindicatie
U kiest zelf de bezorgdatum en wij houden u op de hoogte van het aflevermoment. Een dag voor bezorging ontvangt u een email met een tijdsindicatie van 1 uur nauwkeurig voor de volgende dag. Op de dag van bezorging kunt u onze bezorger zelfs volgen en daardoor weet u precies wanneer wij voor de deur staan. U hoeft dus nooit lang thuis te blijven om de kerstboom in ontvangst te nemen.

Ophaalservice
Ziet u er tegenop om de kerstboom na de kerst af te voeren? Wij doen dit graag voor u. Bij het invullen van de naw gegevens kunt u aangeven of u gebruik wilt maken van onze ophaalservice. Rond de kerst contacteren wij u over het ophaalmoment. Ook hier mag u een hoge service verwachten. Wij halen de kerstboom keurig bij u op en zorgen dat de eventueel achtergebleven naalden netjes worden opgeruimd.

Premium Nordmann kerstboom

Picea Abies (Spar kerstboom)

Fraserie potgekweekt (met kluit)

U heeft dit product zojuist aan de winkelwagen toegevoegd:

nl_NLNederlands