Kerstboomstandaard

Eenvoudige setup
Doordat wij al onze kerstbomen voorboren, staat de kerstboom binnen 5 seconden mooi recht en stabiel op de standaard. Bij de bezorging laten wij u zien hoe het systeem werkt en uiteraard plaatsen wij indien gewenst de kerstboom in de standaard.

Waterstandaard
De Easyfix waterstandaards beschikken over een waterreservoir. Vooral een Nordmann kerstboom neemt veel water op, daardoor blijft de kerstboom langer mooi. Bij aankoop van een waterstandaard ontvangt u gratis een zakje ”tree food”, daardoor krijgt de kerstboom nog een extra boost. Zorg er wel voor dat de kerstboom altijd in het water staat, zo voorkomt u dat de porieen van de boom dichtslippen en de kerstboom geen water meer opneemt.

Houten kruizen
Ook onze houten kruizen beschikken over een Easyfix pin. Hierdoor staat de kerstboom direct mooi recht. Het voordeel van deze houten kruizen is dat er geen spijkers of schroeven nodig zijn, waardoor het houten kruis perfect herbruikbaar is voor meerdere jaren. Het houten kruis is gemakkelijk uit elkaar te halen, waardoor het ook voor het opbergen nauwelijks ruimte in beslag neemt.

Grote kerstbomen
Voor kerstbomen groter dan 2,5 meter is er de Easyfix Maxi waterstandaard en de Krinner XXL Premium (huur of koop). De Krinner XXL kan de meest zware bomen aan. Als u voor een Easyfix Maxi standaard gaat, dan zorgen wij dat het gewicht van de kerstboom passend is. Voor kerstbomen van 300 – 400 meter heeft u de mogelijkheid om een stalenstandaard van ons te huren. Het is ook mogelijk om een 250 – 300 cm & 300 – 400 cm kerstboom op een houten kruis te bestellen. Indien u een grote kerstboom op kruis of met een stalenstandaard besteld, dan zorgen wij voor de montage. 

Duurzaam
Doordat onze Easyfix / Krinner producten van hoge kwaliteit en herbruikbaar zijn, zit u na aanschaf direct goed voor meerdere jaren. Alle onze kunststof Easyfix waterbakken zijn van 100% gerecycled materiaal. Daarnaast blijven er geen schroeven of spijkers in de boom achter, waardoor de kerstboom uitermate geschik is voor recycling in Januari.

Premium Nordmann kerstboom

Picea Abies (Spar kerstboom)

Fraserie potgekweekt (met kluit)

U heeft dit product zojuist aan de winkelwagen toegevoegd:

nl_NLNederlands